Новият треньор на Етър Светослав Петров се надява да спре

...
 Новият треньор на Етър Светослав Петров се надява да спре
Коментари Харесай

Светослав Петров: Надявам се на позитивен резултат срещу Хебър

 Новият треньор на Етър Светослав Петров се надява да спре отрицателната серия на отбора. В първия си мач като ментор на " болярите "  той се изправя против своя някогашен съотборник, треньор и президент Любослав Пенев, който в този момент е отпред на Хебър.

Ето какво съобщи Петров преди срещата с пазарджиклии:

" Надявам се в късото време до мача с Хебър да срещна футболистите с концепциите, които имам за развиването на тима и съответно за идния съперник. Надявам се да се получи един добър мач и най-важното е да извлечем един положителен резултат. Предстои ни мач против противник с потвърдил се треньор. Очаква ни доста сериозна борба и желая да видя Етър като тим, а не като 11 индивидуалисти.

Познавам сносно Хебър, а още по-добре Любо Пенев и Ради Здравков. С Любо сме били съотборници, бил ми е и треньор, и президент. Знам доста добре нещата, на които държи и изисква. С неговото идване Хебър се промени много и като метод на игра, привлякоха положителни футболисти. Имам концепция по какъв начин да им се противопоставим, не да ги изненадаме, а да се опитаме да вкараме нашите хрумвания. Но всичко зависи от футболистите, ние треньорите сме до тъчлинията и до първия съдийски сигнал. Най-важното е нещата да се получат на терена.

Със сигурност и при Хебър има психически товар. Отборите от втората част на таблицата няма по какъв начин да сме в серия от 8-9 победи като Лудогорец, ЦСКА или Локо (Пловдив), по тази причина още при представянето ми споделих, че логиката на психиката е извънредно значима. Най-важното е да не губиш религия в себе си, един състезател когато загуби религия в себе си е за на никое място ", завърши Петров.

Двубоят сред двата отбора е в неделя, 8 октомври, от 15:15 часа на стадион " Ивайло ".
 Светослав Петров ще би трябвало да избавя Етър без нови играчи
Светослав Петров ще би трябвало да избавя Етър без нови играчи

Целта пред новия ментор е оставане в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР